Удосконалення сутності поняття "ефективність банківського бізнесу" - Рибалка, О.О. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Статья содержит усовершенствование сущности экономической категории "эффективность" и определяет влияние особенностей банковского бизнеса на формирование данного показателя. Стаття містить удосконалення сутності економічної категорії "ефективність" та визнає вплив особливостей банківського бізнесу на формування даного показника. The article contains improvement of essence of the economic category "efficiency" and determines influence peculiarity business of bank on the forming a given index.