М.І.Костомаров і М.П.Погодін: науковий диспут в епістолярному розрізі - Гончар, О. (Історіографічні дослідження в Україні, 2007)
Стаття присвячена науковому диспуту між М.Костомаровим і М.Погодіним (1860 р.). Проблема розглядається крізь призму епістолярію, який дозволяє по-новому розкрити дискусійні питання. The article is devoted to the scientific dispute between M.Kostomarov and M.Pogodin (in 1860). This problem is considered in an epistoleric and which enables to make a new revolution of the discussional issues.