Епістолярні джерела у науковій спадщині О.М.Лазаревського - Герасименко, Н. (Історіографічні дослідження в Україні, 2007)
Розглядаються публікації епістолярних джерел, здійснені
О.М.Лазаревським. Аналізуються їхні особливості та специфіка.
Показується значення цих публікацій у науковій спадщині
О.М.Лазаревського. The author reviews the publication of the epistoleric sources, made by
O. Lazarevsky, analyses their peculiarities and specific features, shows the
importance of these publications for the scientific legacy of O. Lazarevsky.