Український історик П.А.Іванов: основні етапи біографії та наукова спадщина - Музичко, О.; Хмарський, В. (Історіографічні дослідження в Україні, 2007)
Висвітлюєгься життєвий та творчий шлях маловідомого представника школи В.Антоновича - П.Іванова. Розглядається його науковий доробок, зокрема археографічна діяльність. The article reveals the way of life and creative work of P. Ivanov – a littleknown representative of V. Antonovych’s school, considers the results of his scientific work and in particular, - his activity in the field of archeography.