Проблеми банківського кредитування в Україні та заходи їх усунення - Пономаренко, Н.О. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье рассмотрены финансовые проблемы банковского кредитования в Украине. Проведен анализ современного состояния кредитования, трудности, связанные с получением банковских кредитов, такие как наличие необходимой гарантии по кредитам; основные проблемы кредитования населения, предприятий с точки зрения банковской сферы. Представлены методы по устранению главных проблем, которые возникают в секторе банковского кредитования. У статті розглянуті фінансові проблеми банківського кредитування в Україні. Проаналізовано сучасний стан кредитування, труднощі, пов'язані з отриманням банківських кредитів, такі як наявність необхідної застави за кредитами; основні проблеми кредитування населення, підприємств з точки зору банківської сфери. Представлено заходи щодо усунення головних проблем, які виникають у секторі банківського кредитування. The article deals with the financial problem of crediting by banks in Ukraine. The author analyzes modern conditions of banking credit, difficulties linked with the procedure of receiving bank credits such as the presence of required ensurance of credits; the main problems of crediting population, enterprises from the viewpoint of the banking sphere. Suggests ways to remove important problems in the sector of crediting by banks.