Фінансові джерела інвестування в Україні - Попов, В.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Исследованию и оценке потенциала собственных финансовых возможностей предприятий для решения инвестиционных проблем посвящена данная
статья. Дослідженню та оцінці потенціалу власних фінансових можливостей
підприємств для вирішення інвестиційних проблем присвячена дана стаття.