Статегічні напрями формування продовольчої безпеки держави - Ганганов, В.М. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Целью статьи является исследование вопросов продовольственной безопасности стран мира. Ціллю статті є дослідження питань продовольчої безпеки країн світу.