Історіографія вивчення сільського госпо дарства і торгівлі Південної Бессарабії у ХІХ ст. - Бутакова, О. (Історіографічні дослідження в Україні, 2010)
У статті досліджено історіографію вивчення сільського
господарства і торгівлі Південної Бессарабії у ХІХ ст. The subject of the article is the historiography of studies in the
agriculture and trade of South Bessarabia in the XIX century.