Удосконалення маркетингової діяльності малих підприємств в сільському господарстві на регіональному рівні - Коляденко, Д.Л. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье исследованы проблемы формирования маркетинговой стратегии
малых предприятий в сельском хозяйстве, проанализированы приоритетные
направления и перспективы, определены пути усовершенствования сельского
хозяйства на региональном уровне. В статті досліджено проблеми формування маркетингової стратегії малих
підприємств в сільському господарстві, проаналізовано пріоритетні напрямки і
перспективи, визначено шляхи удосконалення сільського господарства на
регіональному рівні. In article is investigated problems of formation of marketing strategy of the small
enterprises in an agriculture, the priority directions and prospects are analysed, the
ways of improvement of an agriculture at a regional level are determined.