Взаємодії суб'єктів банківського та страхового ринків - Коваленко, М.Є. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье рассмотрена модель взаимосвязи действующих институтов финансового рынка в пределах банковского и страхового рынков. У статті розглянуто модель взаємозв'язку функціонуючих інститутів
фінансового ринку у межах банківського та страхового ринків. The model of functioning financial market institutions interaction of banking and
insurance sectors was considered in the article.