Особливості кредитних відносин вітчизняних банків та суб'єктів господарювання - Кремень, В.М. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье рассмотрены тенденции развития и уровень конкуренции на рынке
банковского кредитования корпоративных клиентов. Проведена оценка отраслевых приоритетов банков относительно заемщиков и значения разных кредитных продуктов в формировании кредитного портфеля банковских учреждений. У статті проаналізовано тенденції розвитку і рівень конкуренції на ринку
банківського кредитування корпоративних клієнтів. Оцінено галузеві пріоритети
банків щодо позичальників і значення різних кредитних продуктів у формуванні
кредитного портфеля банківських установ. The article is devoted to the tendencies of development and the competition level
of corporate client bank crediting market. The industry priorities of banks about
borrowers and significance of different credit products in forming of bank credit portfolio
were estimated.