Орест Іванович Левицький як організатор української історичної науки - Удод, О. (Історіографічні дослідження в Україні, 2010)
Висвітлюється наукова-організаційна діяльність академіка
Ореста Левицького. Розглядається його внесок у розбудову
української науки кінця ХІХ — початку ХХ ст. The article deals with the scientifico-organizing activity of the
academician Orest Levickiy and considers his contribution to the
organization of Ukrainian historical science of the end of XIX — the
beginning of XX century.