Тріада “жінка - гендер – нація” у сучасному масовокомунікаційному дискурсі - Пода, О.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Статтю присвячено аналізу візуальних і текстових репрезентацій проблеми “жінка - гендер - нація” в контексті розвитку масовокомунікаційного дискурсу. Статья посвящена анализу визуальных и текстовых репрезентаций проблемы “женщина - гендер – нація” в контексте развития массовой коммуникации. The article is devoted to analysis of visual and textual representations of problem "woman - gender - nation" in the context of development of mass communication.