Критерії встановлення типу журнального видання - Шевченко, В.Е. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статті розглядаються типологічні особливості журналів, виділяються критерії їх оцінювання, елементи
обкладинки. В статье рассматриваются типологические особенности журналов, выделяются критерии их оценивания,
элементы обложки. In the article are examined the typology features of magazines, the criteria of their evaluation, elements of cover.