Жанрова полісемантичність реаліті-шоу: до постановки проблеми - Шестакова, Е.Г. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті ставиться та у загальних теоретичних моментах умотивовується складна полісемантична природа жанру реаліті-шоу. Обґрунтовується думка про те, що субстанціальною властивістю жанру реального шоу є вибудовування тексту життя, що береться та виявляється у всій своїй природно-культурній повноті. В статье ставится и в общих теоретических моментах обосновывается, сложная полисемантическая природа жанра реалити-шоу. Аргументируется мысль о том, что субстанциальным свойством жанра реального шоу есть выстраивание текста жизни, которая берется и проявляется в нем во всей своей природно-культурной полноте. In the article it is raised and in general theoretical moments grounded complicated polysemantic nature of a realityshow genre. Argue the idea that the substantial property of genre of the reality-show is lining up the text of life which undertakes and shows up in it in all of the naturally-cultural plenitude.