Удосконалення процесу формування фінансової стратегії підприємства - Гондаренко, В.І. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Целью статьи является усовершенствование последовательных этапов
процесса формирования финансовых стратегий, принципов его осуществления, и анализ модели для решения проблемы выбора финансовой стратегии
предприятия. Метою статті є удосконалення послідовних етапів процесу формування
фінансових стратегій, принципів його здійснення, та аналіз моделі для
вирішення проблеми вибору фінансової стратегії підприємства.