Напрямки залучення іноземних інвестицій в економіку Донецької області - Володіна, І.О.; Семенов, А.А. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Невзирая на асимметричную структуру промышленности Донецкой области, регион имеет значительный потенциал экономического развития. Для реализации этого потенциала необходимо привлекать в экономику иностранные
инвестиции. Незважаючи на асиметричну структуру промисловості Донецької області,
регіон має значний потенціал економічного розвитку. Для реалізації цього потенціалу необхіно залучати в економіку іноземні інвестиції.