Підвищення конкурентоспроможності підприємств легкої промисловості на засадах оптимізації витрат виробництва - Бугас, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье рассматриваются вопросы касаемые решения роста конкурентоспособности отечественных предприятий легкой промышленности на основе
снижения издержек производства. Обосновывается необходимость выполнения государством системных шагов по обеспечению конкурентоспособнеости
отрасли. У статті розглядаються питання щодо вирішення підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств легкої промисловості на основі зниження
витрат виробництва. Обґрунтовується необхідність здійснення державою системних кроків по забезпеченню конкурентоспроможності галузі. The article considers the way of increasing competitiveness of national light industry
by reducing the costs production. The necessity of state program of increasing
in above industry competitions is proved.