Стратегія банківської установи на ринку депозитних послуг - Дребот, Н.П.; Галько, О.Р. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Охарактеризовано основні принципи депозитної політики банку. Проаналізовано етапи формування та реалізації стратегії банку на ринку депозитних послуг відповідно до ієрархічних рівнів. Запропоновано систему комплексного обслуговування клієнта з метою оптимізації депозитної стратегії. Дана характеристика основных принципов депозитной политики банка. Проанализированы этапы формирования и реализации стратегии банка на рынке депозитных услуг в соответствии с иерархией. Предложена система комплексного обслуживания клиента з целью оптимизации депозитной стратегии. The main principles of bank deposit policy have been characterized. Stages of formation and realization of bank strategy on deposit services market have been analyzed according to hierarchical levels. A system of complex client’s servicing to optimize the deposit strategy has been offered.