Особливості визнання та оцінювання умовних зобов'язань - Нашкерська, Г.В. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Визначено інтерпретацію умовних зобов’язань, враховано вплив майбутніх подій на їх формування. Проведено дослідження відмінностей між зобов’язаннями, непередбачуваними зобов’язаннями і забезпеченнями, визначено умови їх визнання у фінансовій звітності та порядок оцінювання. Осуществлена интерпретация условных обязательств, учтено влияние будущих событий на их формирование. Проведено исследование отличий между обязательствами и непредусмотренными обязательствами обеспечениями, определены условия их признания в финансовой отчетности и порядок оценки. Interpretation and methods of measurement of the conditional liabilities, influencing future operation have been determined. Research of differences between liabilities, contingent liabilities and provisions has been serried out, Conditions of their acknowledgement and measurement at financial reports have been determined.