Соціально-економічні проблеми функціонування міжнародних логістичних комплексів - Яремович, П.П. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Метою статті являється дослідження та аналіз соціально- економічних проблем функціонування міжнародних логістичних комплексів.