Система стратегічних показників діяльності машинобудівних підприємств - Петришин, Н.Я. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Охарактеризовано сучасний стан вітчизняного машинобудування та проблематику підприємств галузі. Розглянуто основні показники діяльності машинобудівних підприємств. Сформовано та обґрунтовано систему стратегічних показників діяльності машинобудівних підприємств за проекціями Нортона-Каплана. Охарактеризовано нынешнее состояние отечественного машиностроения и проблематику предприятий отрасли. Рассмотрены основные показатели деятельности машиностроительных предприятий. Разработана и обоснована система стратегических показателей деятельности машиностроительных предприятий за проекциями Нортона-Каплана. The modern condition of native machine-building and problems of enterprises of the branch has been described. Basic performance of machine-building enterprises indices has been considered, the system of strategic performance of machine-building enterprises indices in accordance with the projections of Norton-Kaplan have been formed and grounded.