Оцінка інвестиційної привабливості житлового будівництва Кримського регіону - Сейдаметова, Л.Д.; Юр’єва, С.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою роботи є оцінка інвестиційної привабливості житлового будівництва у кризовому та посткризовому становищі.