Методичний підхід до економічного оцінювання інвестиційної привабливості підприємств машинобудування - Скриньковський, Р.М. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Розроблено та запропоновано методичний підхід до економічного оцінювання інвестиційної привабливості (ІП) машинобудівних підприємств у системі «інвестор-реципієнт», який дозволить удосконалити методику оцінювання ІП підприємств машинобудування. Разработано и предложено методический подход к экономической оценке инвестиционной привлекательности (ИП) машиностроительных предприятий в системе “инвестор-реципиент”, который позволит усовершенствовать методику оценки ИП предприятий машиностроения. Methodical approach to the economic estimation of the investment attractiveness (IA) of the machinery-producing industry enterprises in the system “investor-recipient”, which is able to improve the technique of estimation of IA of the machinery-producing industry enterprises has been substantiated and offered.