Теоретичні основи інноваційного розвитку АПК в умовах глобалізації - Мусаєв, Е.К. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є розгляд теоретичних основ інноваційного розвитку агропромислового комплексу в умовах глобалізації.