Особливості сучасного стану продовольчого ринку - Кирдан, О.П. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є дослідження основних актуальних проблем сучасного стану глобального продовольчого ринку та визначення перспектив аграрного сектору вітчизняної економіки.