Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах

Розглядаються основні тенденції розвитку харчової промисловості Житомирської області за останні роки, визначені основні проблеми та перспективні напрямки розвитку галузі....

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2008
1. Verfasser: Тарасюк, Г.М.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Інститут регіональних досліджень НАН України 2008
Schlagworte:
Online Zugang:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/5481
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Zitieren:Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах / Г.М. Тарасюк // Регіон. економіка. — 2008. — № 4. — С. 193-199. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id nasplib_isofts_kiev_ua-123456789-5481
record_format dspace
fulltext
spelling nasplib_isofts_kiev_ua-123456789-54812025-02-23T19:38:07Z Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах Главные тенденции и проблемы развития предприятий пищевой промышленности Житомирской области в новых экономических условиях The Main Tendencies and Problems of Development of the Enterprises of the Food-Processing Industry of Zhytomyr Region in New Economic Conditions Тарасюк, Г.М. Наукові повідомлення Розглядаються основні тенденції розвитку харчової промисловості Житомирської області за останні роки, визначені основні проблеми та перспективні напрямки розвитку галузі. Рассматриваются главные тенденции развития пищевой промышленности Житомирской области за последние годы, определены основные проблемы и перспективные направления развития отрасли. Main tendencies of development of the food-processing industry of Zhytomyr area for the latest years are considered, the basic problems and perspective trends of development of the branch have been determined. 2008 Article Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах / Г.М. Тарасюк // Регіон. економіка. — 2008. — № 4. — С. 193-199. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. 1562-0905 https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/5481 338.439 (477.42) uk application/pdf Інститут регіональних досліджень НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Наукові повідомлення
Наукові повідомлення
spellingShingle Наукові повідомлення
Наукові повідомлення
Тарасюк, Г.М.
Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах
description Розглядаються основні тенденції розвитку харчової промисловості Житомирської області за останні роки, визначені основні проблеми та перспективні напрямки розвитку галузі.
format Article
author Тарасюк, Г.М.
author_facet Тарасюк, Г.М.
author_sort Тарасюк, Г.М.
title Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах
title_short Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах
title_full Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах
title_fullStr Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах
title_full_unstemmed Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах
title_sort основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості житомирської області в нових економічних умовах
publisher Інститут регіональних досліджень НАН України
publishDate 2008
topic_facet Наукові повідомлення
url https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/5481
citation_txt Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах / Г.М. Тарасюк // Регіон. економіка. — 2008. — № 4. — С. 193-199. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
work_keys_str_mv AT tarasûkgm osnovnítendencíítaproblemirozvitkupídpriêmstvharčovoípromislovostížitomirsʹkoíoblastívnovihekonomíčnihumovah
AT tarasûkgm glavnyetendenciiiproblemyrazvitiâpredpriâtijpiŝevojpromyšlennostižitomirskojoblastivnovyhékonomičeskihusloviâh
AT tarasûkgm themaintendenciesandproblemsofdevelopmentoftheenterprisesofthefoodprocessingindustryofzhytomyrregioninneweconomicconditions
first_indexed 2025-11-24T16:27:59Z
last_indexed 2025-11-24T16:27:59Z
_version_ 1849689825205026816