Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах
Розглядаються основні тенденції розвитку харчової промисловості Житомирської області за останні роки, визначені основні проблеми та перспективні напрямки розвитку галузі....
Gespeichert in:
| Datum: | 2008 |
|---|---|
| 1. Verfasser: | |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Інститут регіональних досліджень НАН України
2008
|
| Schlagworte: | |
| Online Zugang: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/5481 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Zitieren: | Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах / Г.М. Тарасюк // Регіон. економіка. — 2008. — № 4. — С. 193-199. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
Institution
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine| id |
nasplib_isofts_kiev_ua-123456789-5481 |
|---|---|
| record_format |
dspace |
| fulltext |
|
| spelling |
nasplib_isofts_kiev_ua-123456789-54812025-02-23T19:38:07Z Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах Главные тенденции и проблемы развития предприятий пищевой промышленности Житомирской области в новых экономических условиях The Main Tendencies and Problems of Development of the Enterprises of the Food-Processing Industry of Zhytomyr Region in New Economic Conditions Тарасюк, Г.М. Наукові повідомлення Розглядаються основні тенденції розвитку харчової промисловості Житомирської області за останні роки, визначені основні проблеми та перспективні напрямки розвитку галузі. Рассматриваются главные тенденции развития пищевой промышленности Житомирской области за последние годы, определены основные проблемы и перспективные направления развития отрасли. Main tendencies of development of the food-processing industry of Zhytomyr area for the latest years are considered, the basic problems and perspective trends of development of the branch have been determined. 2008 Article Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах / Г.М. Тарасюк // Регіон. економіка. — 2008. — № 4. — С. 193-199. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. 1562-0905 https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/5481 338.439 (477.42) uk application/pdf Інститут регіональних досліджень НАН України |
| institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| collection |
DSpace DC |
| language |
Ukrainian |
| topic |
Наукові повідомлення Наукові повідомлення |
| spellingShingle |
Наукові повідомлення Наукові повідомлення Тарасюк, Г.М. Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах |
| description |
Розглядаються основні тенденції розвитку харчової промисловості Житомирської області за останні роки, визначені основні проблеми та перспективні напрямки розвитку галузі. |
| format |
Article |
| author |
Тарасюк, Г.М. |
| author_facet |
Тарасюк, Г.М. |
| author_sort |
Тарасюк, Г.М. |
| title |
Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах |
| title_short |
Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах |
| title_full |
Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах |
| title_fullStr |
Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах |
| title_full_unstemmed |
Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах |
| title_sort |
основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості житомирської області в нових економічних умовах |
| publisher |
Інститут регіональних досліджень НАН України |
| publishDate |
2008 |
| topic_facet |
Наукові повідомлення |
| url |
https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/5481 |
| citation_txt |
Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах / Г.М. Тарасюк // Регіон. економіка. — 2008. — № 4. — С. 193-199. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
| work_keys_str_mv |
AT tarasûkgm osnovnítendencíítaproblemirozvitkupídpriêmstvharčovoípromislovostížitomirsʹkoíoblastívnovihekonomíčnihumovah AT tarasûkgm glavnyetendenciiiproblemyrazvitiâpredpriâtijpiŝevojpromyšlennostižitomirskojoblastivnovyhékonomičeskihusloviâh AT tarasûkgm themaintendenciesandproblemsofdevelopmentoftheenterprisesofthefoodprocessingindustryofzhytomyrregioninneweconomicconditions |
| first_indexed |
2025-11-24T16:27:59Z |
| last_indexed |
2025-11-24T16:27:59Z |
| _version_ |
1849689825205026816 |