Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах
Розглядаються основні тенденції розвитку харчової промисловості Житомирської області за останні роки, визначені основні проблеми та перспективні напрямки розвитку галузі....
Збережено в:
| Дата: | 2008 |
|---|---|
| Автор: | Тарасюк, Г.М. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Інститут регіональних досліджень НАН України
2008
|
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/5481 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах / Г.М. Тарасюк // Регіон. економіка. — 2008. — № 4. — С. 193-199. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах
за авторством: Тарасюк, Г.М.
Опубліковано: (2008) -
Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції
за авторством: Водянка, Л.Д., та інші
Опубліковано: (2013) -
Причини невдач Українських економічних реформ
за авторством: Швайка, М.
Опубліковано: (2012) -
Дослідження інституту власності в контексті сучасних трансформацій соціально-економічних систем
за авторством: Міночкіна, О.М.
Опубліковано: (2020) -
Деякі концептуальні пропозиції Інституту економіки промисловості НАН України щодо підтримки та розвитку вітчизняної промисловості під час воєнного стану та повоєнної неоіндустріальної модернізації
за авторством: Амоша, О.І., та інші
Опубліковано: (2023)