Інтерактивні методи навчання у підготовці майбутніх юристів до професійного іншомовного спілкування - Бессараба, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Статья рассматривает особенности использования современных интерактивных методов обучения деловому английскому языку студентов юридических
специальностей, выделяется значение интерактивных методов в процессе
обучения иностранному языку. Стаття розглядає особливості використання сучасних інтерактивних методів
навчання діловій англійській мові студентів юридичних
спеціальностей,виділяється значення інтерактивних методів у процесі навчання
іноземній мові. The article is about specialities using modern interactive methods in learning
Business English by future lawyers, underlined the meaning of interactive methods
in process of learning Business English.