Русофония и русистика в ХХI веке - Рудяков, А. Н. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье рассматриваются вопросы, связанные с проблемой функционирования русского языка в мире, а также предлагается новый взгляд на предмет
русистики. У статті розглядаються питання, пов'язані з проблемою функціонування
російської мови в світі, а також пропонується новий погляд на предмет рисистики. The given article is dedicated questions of functioning of Russian language in
the world. The article also propose the new proect of the Russian linguistic.