Розвиток естетичних потреб в процесі інкультурації особистості студента - Складановська, М.Г. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета даної статті – проаналізувати значення розвитку естетичних потреб особистості в процесі
екологічної інкультурації сучасного студента.