Деякі семантичні способи формування фразеологічних інновацій у англійському медійному діловому дискурсі - Анісімова, А. І.; Гольберг, Н. В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Данное исследование посвящается определению и анализу некоторых семантических способов создания фразеологических единиц в современном англоязычном медийном деловом дискурсе. Дане дослідження присвячується виявленню та аналізу деяких семантичних
способів утворення фразеологічних одиниць у сучасному англомовному
медійному діловому дискурсі. This investigation is dedicated to the determination and analysis of some semantic
ways of creation of phraseological innovations in the English-speaking media
business discourse.