Словотвір авторських неологізмів у збірці П. Маха "Плеса" - Кузьмич, О.Я. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Статья посвящена словообразованию авторських неологизмов, изспользованых в зборнике стихов П. Маха "Озеро". В ней описываются способы словообразования использованых автором неологизмов. Анализируется их речевое распространение. Стаття присвячена словотвору авторських неологізмів, використаних у збірці П. Маха "Плеса". В ній описуються способи словотвору вжитих автором неологізмів. Аналізується їх мовна поширеність. The article is devoted to the word-building of innovations in the creation "Lake" by P. Mach. Word-building of innovations are described in this article. Its language distributions are analised.