Індивідуальний стиль педагогічної діяльності в процесі викладання мов - Кикилик, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Определяются роль индивидуального стиля деятельности преподавателя
иностранного языка в педагогическом процессе, что является ключевым фактором в системе обучения; рассматриваются способы оптимизации учебного
процесса. Визначаються роль індивідуального стилю діяльності викладача іноземних
мов, що є вирішальним фактором у системі навчання мов; розглядаютсья шляхи оптимізації навчального процесу. The author examined the role of the individual style of the foreign language
teacher activity in the pedagogical process; the main ways of educational process
optimization have been outlined.