Функционально-семантическое поле перцепции - Глазунова, Е.А. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Функционально-семантическое поле перцепции до настоящего времени не
было предметом специального научного исследования. Изучение данного поля
происходит в русле антропоцентрического подхода. Рассматривается система
массива языковых единиц, функционально объединенных отражением перцептивно-рецептивных актов. Функціонально-семантичне поле перцепції досьогодні не було предметом
спеціального дослідження. Вивчення цього поля відбувається у руслі антропоцентричного підходу. Розглядається система масиву мовних одиниць, що
функціонально об'єднані відображенням перцептивно-рецептивних актів. Functional semantic field of perception hasn't been the object of special research
yet. This scientific research is conducted in anthropocentric aspect. This article regards
the system of words, which are functionally joint by linguistic reflection of perceptional
and reception acts.