Функціональний аналіз прикметників-кольоропозначень у німецьких народних піснях ХIХ століття про кохання - Ус, Ю.М. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Статья посвящена рассмотрению прилагательных-цветообозначений в немецких народных песнях XIX века о любви. Проводится детальный функциональный анализ исследуемых единиц, а также исследуются особенности их семантики и символики в корпусе текстов народных песен. Статтю присвячено розгляду прикметників-кольоропозначень у німецьких народних піснях ХІХ століття про кохання. Проводиться детальний функціональний аналіз досліджуваних одиниць, а також розглядаються особливості їхньої семантики та символіки у корпусі текстів народних пісень. The article examines adjective-color names in german love folksongs of XIX?th century. The detailed analyze of functional peculiarities of color names is conducted.