Префіксальний словотвір у середньоверхньонімецьких рукописах: іменники з префіксом ge- - Ягупова, Л.М. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Статья продолжает цикл публикаций автора, посвященных именному словообразованию средневерхненемецкого языка. В ней впервые представлены
основные итоги исследования имен существительных с префиксом ge- на материале аутентичных рукописей. Основной метод исследования – индуктивно-
дедуктивный описательный метод. Стаття продовжує цикл публікацій автора з іменникового словотвору середньоверхньонімецької мови. В ній уперше представлено основні підсумки
дослідження іменників із префиксом ge- на матеріалі автентичних рукописів.
Основний метод дослідження – індуктивно-дедуктивний описовий метод. This paper continues the author's publications on the noun derivation of the Middle
High German. The general conclusions of the research of nouns with prefix gebased
on the authentic manuscripts are presented for the first time. The main investigation
method is the inductive-deductive descriptive method.