Формування змістовно-процесуального компоненту культури логічного мислення лінгвіста - Халабузар, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье частично представлена технология формирования процессуального компонента культуры логического мышления будущих специалистов, которая была разработана во время работы над педагогическим исследованием. У статті частково представлено технологію формування змістовно-процесуального компоненту культури логічного мислення майбутніх спеціалістів, яку було розроблено під час педагогічного дослідження. The technology of the forming of the processing component of the culture of the logical thinking of future specialists is described in the article (on the base of the pedagogical research).