Причини та джерела варіантності в українській терміносистемі інформатики - Філюк, Л.М. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В предлагаемой статье выяснена сущность проблемы вариантности в украинской терминосистеме информатики, предложены возможные пути ее преодоления. У пропонованій статті з`ясована сутність проблеми варіантності в українській терміносистемі інформатики, запропоновані можливі шляхи її подолання. This article deals with the essence of the variation problem in Ukrainian terminological
system of information science and proposes possible ways of its overcoming.