Вибір комунікативних стратегій у дипломатичному дискурсі епохи колоніальних війн - Чайковська, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В данной статье автор уделяет внимание важности выбора коммуникативной стратегии для достижения поставленной цели, определяет и исследует основные коммуникативные стратегии, которые использовались в эпоху колониальных войн в британском дипломатическом дискурсе. У даній статті автор зосереджує увагу на важливості вибору комунікативної
стратегії задля досягнення поставленої мети, визначає та досліджує основні
комунікативні стратегії, що мають місце в епоху колоніальних війн у британському дипломатичному дискурсі. The article tackles the problem of the importance of choosing properly the communication
strategy aiming at achieving the goal, the author differentiates and studies
the main communication strategies, that were being used in the epoch of the colonial
wars in the framework of the British diplomatic discourse.