Відприкметникова семантична вербалізація - Пасічник, І.А. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье описаны особенности семантического перехода имени прилагательного в глагол, выделены и охарактеризованы семантические группы слов,
для которых характерна семантическая вербализация. У статті з'ясовано особливості семантичного переходу прикметника в
дієслово, вирізнено й охарактеризовано семантичні групи слів, яким властива
семантична вербалізація. The article deals with the peculiarities of semantic transposition of the adjective
to the sphere of the verb. The author picks out and analyzes those semantic groups
of the words, which are characterized by semantic verbalization.