Синергетичні особливості функціонування семантичної деривації в системі словникового складу інноваційної англійської мови - Гармаш, О.Л. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Статья посвящена исследованию явления семантической деривации в английском языке с точки зрения синергетической парадигмы. Понимание системной целостности и самоорганизации системы словарного состава современного английского языка зависит, прежде всего, от выявления функциональных
особенностей ее составляющих механизмов. Стаття присвячена дослідженню семантичної деривації англійської мови з
точки зору синергетичної парадигми. Розуміння системної цілісності та самоорганізації системи словникового складу сучасної англійської мови залежить,
перш за все, виявлення функціональних особливостей її складових механізмів. The article deals with the problem of semantic derivation in English from the sinergetic
point of view. The interpretation of system integrity and selforganization of
English vocabulary depends, first of all, on the exposure of functional features of the
constituent mechanisms.