Методика навчання ділового листування англійською мовою студентів вищих навчальних закладів - Тарнопольський, О.Б.; Кожушко, С.П. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Рассматривается построение целостной системы упражнений для обучения деловой переписке на английском языке студентов высших учебных заведений. Упражнения, входящие в систему, направлены на развитие умений форматирования текстов деловых писем и умений высказывания в них мыслей и намерений пишущего в соответствии с нормами англоязычной деловой переписки. Розглядається побудова цілісної системи вправ для навчання ділового листування англійською мовою студентів вищих навчальних закладів. Вправи, що входять до системи, спрямовані на розвиток умінь форматування текстів ділових листів та вмінь висловлювати в них думки та наміри того, хто пише, відповідно до норм англійського ділового листування. The structuring of exercise system for teaching business correspondence in English to students of tertiary educational institutions is discussed. The exercises included in the system are aimed at developing skills of formatting the texts of business letters and skills of expressing ideas and intentions of the writer following the established norms of business correspondence in English.