Роль комунікативних ситуацій у процесі навчання іншомовного спілкування студентів міжнародників у лінгвокраїнознавчому аспекті - Пілішек, С.О. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Определяются роль и место коммуникативной ситуации с точки зрения
профессиональной компетенции; описываются основные методические подходы к активизации адекватной профессиональной коммуникации студентов-международников. Визначаються роль та місце комунікативної ситуації з точки зору професійної компетенції; окреслюються основні методичні підходи до активізації
адекватної професійної комунікації студентів-міжнародників. The role and place of communicative situation from the point of view of the professional
competence have been examined; the basic methodical approaches towards
the activization of the adequate professional communication of the International
Department students have been outlined.