Розробка стратегії підприємства в умовах зовнішнього середовища - Артюхова, І.В.; Луценко, Ю.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті – удосконалити методику розробки стратегії розвитку підприємства в умовах мінливого зовнішнього середовища.