Економічна стутність податкової політики в аграрній сфері економіки - Ботвіна, Н.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Цілі та задачі - оподаткування за ринкових умов є чи не найважливішим фінансовим методом, уміло використовуючи який, держава може досягти бажаних результатів. Його використовують з найдавніших часів, а точніше - з появою держави.