Адаптація українських пізньопротестантських церков до сучасних умов - Грушева, Т. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета даного дослідження полягає у спробі дати аналіз адаптаційній спроможності до сучасних умов українських пізньопротестантських громад (євангельських християн баптистів, п’ятидесятників та адвентистів сьомого дня) в сучасних умовах.