Аналитические исследования некоторых дифференциальных уравнений, связанных с задачами космической динамики - Гребеников, Е.А.; Чичурин, А.В. (Інститут математики НАН України, 2007)
Наведено огляд результатів досліджень диференціальних рівнянь, розв'язки яких мають особливості певного типу і, насамперед, рухомі особливі точки з достатньо простою топологією. Одержано нові твердження про вигляд частинних та загальних розв'язків таких рівнянь. We present a survey of results of the study of differential equations solutions of which have singularities of a certain type, in particular moving singular points with sufficiently simple topology. New statements about the forms of particular and general solutions of similar equations are obtained.