Планування функціональних стратегій підприємств роздрібної торгівлі - Новальська, Н.І. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Ціль статті - розглянути особливості процесу планування маркетингової стратегії підприємств фармацевтичного бізнесу, які здійснюють роздрібну торгівлю лікарськими засобами.