Теоретичні основи розвитку моніторингових і діагностичних систем в управлінні - Бурова, Т.А. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є дослідження теоретичних основ процесу оцінювання ефективності господарської діяльності підприємства та формування алгоритму моніторингу впровадження збалансованої системи показників (ЗСП).